Ürettiği Şampuanı Yedi

Acvit Kozmetik Güzellik Uzmanı Derya Alkan, doğallığın bir ürünün ambalajında yazan bir ‘Doğaldır’ ifadesinden kaynaklanmadığını belirterek, “Bir çok test ile bir ürünün doğal olduğunu anlayabiliriz ama biz en kolay yoluyla bunu ispat edebiliriz. Doğal olan insan sağlığına zararlı olmaz dolayısıyla bizim ürettiğimiz şampuanları yiyerek bunu ispat ettik” dedi.

Ürettiği Şampuanı Yedi
Acvit Kozmetik’in Güzellik Uzmanı Derya Alkan, katıldığı bir fuarda ürünün doğal olduğunu ortaya koymak adına üretilen siyah özel bioro şampuanı yedi. Herkesin doğal üründen bahsettiğini söyleyen Derya Alkan, “Acvit kozmetik ürünleri doğa dostu ve çevrecidir. Doğayı bilimle süzerek elde edilmektedir. Dünya’da tek doğal ürünü biz üretip satıyoruz. Doğal olduğunu iddia eden firmalar, bizim gibi yesinler de görelim. Hodri meydan” dedi.

Polifenol teknolojisi kullanılarak üretilen şampuanın, saç dökülmelerini ve kırılmalarını önlediğini ayrıca saça hacim kazandırdığını belirten Alkan, “Bu özel siyah şampuan doğaldır. Bizim şampuanı yememiz, halkımıza doğallığını anlatmak içindir. Başka bir nedeni yok. Bu doğal şampuan sayesinde saç sorunlarımızdan kurtuluyoruz. Yabancı kozmetik markalarından üst seviyede ürün üretip, satıyoruz. Halkımız hiç merak etmesin, biz bu işi onlardan daha iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA