Travel Turkey'de Bodrum Standı Boş Kalmadı

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi’nde Bodrum standı yine ilgi odağı oldu.

Travel Turkey'de Bodrum Standı Boş Kalmadı
Her yıl açılış kokteylinde düzenlediği şovlar ve etkinliklerle fuara katılanlar tarafından büyük beğeni toplayan Bodrum standında ilk gün dolu dolu geçti. Kapıların ziyaretçilere açıldığı ilk saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Bodrum standının açılış kokteyli ise bu yıl canlı müzik eşliğinde yapıldı.

Bodrum standının açılış kokteyline ise İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Bodrum Otelciler Birliği Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ile birlikte çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Fuarın birinci günü için Bodrum’dan da çok sayıda turizmci fuara katılırken, fuarın kapanış saatine kadar Bodrum standında iş görüşmelerini sürdüren Bodrumlu turizmciler yeni fuar yerinin Travel Turkey’e farklı bir hava kattığını söylediler.

Türkiye’nin ve değişik ülkelerle bölgelerin turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da farklı destinasyonlardan çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yaparken, fuar Pazar günü sona erecek.
Kaynak: İHA