Çekerek Doğalgaza Kavuşuyor

Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, Çekerek ilçesine doğalgaz taşıyacak çelik hat çalışmalarının başladığını ve 2016 yılı başında hattın Çekerek ilçesine geleceğini söyledi.

Çekerek Doğalgaza Kavuşuyor
Çekerek Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, seçim öncesi ilçe halkına verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirterek, “Biz seçim öncesi ilçemize doğalgazı getireceğimizi sözünü vermiştik. O dönemde küçük ilçelere elektrik abonesinin yüzde 60’ını doğalgaz abonesi olarak yapılması şartı getirilmişti, biz bu şartı kısa sürede yerine getirdik. Bizim gibi durumda olan 200 ilçe arasında ikinci olduk” dedi.

Doğalgaz’ın Sorgun ilçesinden Eymir beldesi üzerinden Çekerek’e getirileceğini ve çalışmaların çok hızlı bir şekilde sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, “Doğalgazın ilçemize gelmesinde Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’ın çok büyük katkısı olmuştur. İlçemize doğalgaz gelebilmesi için kanun hükmünde kararname çıkartılmıştır. İnşallah 2016 yılının ilk aylarında doğalgaz ilçemize gelmiş olacak. Daha sonra da yapılacak ihale sonunda evlerimize doğalgazlar bağlanmış olacak. Belediye olarak halkımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken, bu mutluluğu bize yaşatan başta Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ ve diğer milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Çekerek inşallah bundan sonar, yeni yeni hizmetlere kavuşacak ve daha modern bir ilçe olma yolunda hızlı bir şekilde yürüyecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA