Turgutlu'da Yüz Güldüren Çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda çalışma yapılan Yedieylül Yolu Sokak’ın yenilenen yüzü vatandaşları oldukça mutlu etti.

Turgutlu'da Yüz Güldüren Çalışma
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu’da gerçekleştirilen asfalt çalışmaları ilçenin çehresini değiştiriyor, vatandaşlar daha güvenli ve rahat ulaşım sağlayabiliyor. Bu kapsamda çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi, Yedieylül Yolu Sokak’ta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yedieylül Yolu Sokak’taki asfalt, yenilenen yüzüyle Turgutlu ilçe halkını da sevindirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde hayata geçirmeyi planladığı bin 800 kilometrelik asfalt hamlesinin Kamu İhale Kurumu’nda (KİK) uzun süre beklediğini ve kurumdan gelen olumlu cevap sonucu Eylül ayı itibariyle asfalt atımına başlayabildiklerinin altını çizen Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt atımını hava şartları doğrultusunda devam edeceğini söyledi.

Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bu doğrultuda Yedieylül Yolu Sokak’ta sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştirdik. Mahalle sakinleri, yolun yenilenen haliyle eskisinden çok daha iyi durumda olduğunu söyledi.

Yaptığımız hizmetin, ilçe halkı tarafından beğenilmesi bizleri oldukça mutlu etti. Vatandaşların memnuniyetleri bizim için her şeyden önemli” dedi.

Kaynak: İHA