Sosyal Medyadan Sinema Bileti Kazandılar

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Belediyesi’nin Öğretmenler Günü sosyal medya kampanyasından sinema ödülü kazanan ilkokul öğrencilerini misafir etti.

Sosyal Medyadan Sinema Bileti Kazandılar
Çekmeköy Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Öğretmenler Günü’ne özel düzenlenen sosyal medya fotoğraf yarışmasını kazanan İsmihan İsmet Süzer İlköğretim Okulu 4-E sınıfı öğrencileri, sinemada film izlemenin keyfini çıkardı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın sinema salonunda karşıladığı minik öğrenciler, yarışmayı kazandıkları fotoğraf baskınlarının da içinde bulunduğu hediyelerini başkanın elinden aldı.

Sınıf öğretmenlerinin koordinasyonunda gerçekleşen etkinlikte öğrenciler sınıflarından belediye araçları ile alınarak, sinema salonuna getirildi.

Kendi seçtikleri filmi izleyen 50 öğrenci, yine belediye araçları tarafından okullarına götürüldü.

Çekmeköy Belediyesi’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlediği öğretmenimiz ve biz temalı fotoğraf yarışması için belediyenin sosyal medya hesaplarına fotoğraf gönderen sınıflardan birinci olan sınıf sinema ödülü kazanırken, yarışmaya katılan tüm sınıflar okullarında ziyaret edilerek, öğretmen ve öğrencilere hediyeleri takdim edildi.
Kaynak: İHA