Muhteşem Yüzyıl Kösem 5. bölüm fragmanı

İskender Anastasia’ya saraydan kaçması için yardım ediyor! Anastasia özgürlüğü ile aşkı arasında bir seçim yapmaya çalışırken, bir masum canından oluyor! Anastasia’nın yokluğunda, Ahmed ölümün kıyısına geliyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 5. bölüm fragmanı
İskender Anastasia'ya saraydan kaçması için yardım ediyor! Anastasia özgürlüğü ile aşkı arasında bir seçim yapmaya çalışırken, bir masum canından oluyor! Anastasia'nın yokluğunda, Ahmed ölümün kıyısına geliyor!

Sultan Ahmed, Mehmed Giray'ın idamına hükmediyor! Fahriye Sultan, Ahmed'e meydan okuyor! Şahin Giray, Ahmed'i öldürmek için harekete geçiyor ve hiç umulmadık biri ona yardım ediyor! Reyhan Ağa, Anastasia'nın gerçekleri hatırladığını anlıyor! Müthiş kovalamaca şok bir şekilde sonlanıyor! Ahmed kendisine söylenen yalanların peşine düşüyor! Çok güvendiği birinin geçmişindeki karanlık sır açığa çıkıyor! İskender Anastasia'ya saraydan kaçması için yardım ediyor! Anastasia özgürlüğü ile aşkı arasında bir seçim yapmaya çalışırken, bir masum canından oluyor! Anastasia'nın yokluğunda, Ahmed ölümün kıyısına geliyor!

Fahriye Sultan ile Mehmed Giray'ın yaşadığı gizli aşk saraydaki herkesi şok eder. Safiye bu skandalı unutturmak için harekete geçerken, Sultan Ahmed, Mehmed Giray'ın idamına hükmeder.

Reyhan Ağa, Anastasia'nın büyük sırrı hatırladığını öğrenince dehşete düşer. Anastasia büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır.

Şahin Giray ise büyük planını devreye sokar. Ahmed'i öldürüp Osmanlı tahtını ele geçirecektir. Şahin'e yardım eden Ahmed'in çok yakınındaki bir isimdir. Öyle ki bu ihanet hanedanın sonunu getirmek üzeredir!

Gizli bahçede Anastasia ile karşılaşan İskender, saraydan kaçması için ona yardım etmeyi kabul eder. Anastasia kaderini değiştirecek kararın eşiğindedir. Ya özgürlüğünü seçip saraydan kaçacak, ya da aşka teslim olacaktır.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 5. BÖLÜM FRAGMANI