Kartepe Belediyesi'nde Görev Değişiklikleri

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hizmetlerin verimli olmasını sağlamak adına organizasyon şemasında değişikliğe gitti.

Kartepe Belediyesi'nde Görev Değişiklikleri
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, belediyedeki başkan yardımcıları ve bağlı müdürlüklerin görev ve sorumluluk dağılımlarında bir dizi değişiklik yaptı. Başkan yardımcılıkları kadrolarına yapılan atamalarla Abdullah Yılmaz ve Kemal Gökalp Akpir yeni başkan yardımcıları oldu. Yeni Başkan Yardımcılarından Abdullah Yılmaz, daha önceden Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapıyordu. Diğer Belediye Başkan Yardımcısı olan Kemal Gökalp Akpir, uluslararası ilişkiler ve iktisat bölümleri olmak üzere iki fakülte mezunu. Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Uluslararası İşletme konusunda yüksek lisansını da tamamlayan Başkan Yardımcısı Akpir; Mali Hizmetler Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Müdürlüğü’nden sorumlu oldu.

Mevcut başkan yardımcılarından Zafer Arat ise, yeni organizasyon şemasında başkan yardımcısı ve başkan vekili olarak görevlendirildi. Yeni teşkilat yapısında Başkan Yardımcıları ve bağlı müdürlükleri ise, Murat Sabri Çakır, Bali Holat, Mehmet Filiz oldu.

Teşkilat yapısında yapılan yeni görevlendirmelerle daha etkin ve işlevsel bir yapı oluşturmak istediklerini belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kamuda da, özel sektörde de görev, sorumluluk ve hizmet esasına göre çalışılır. Başkan yardımcılığı kadrolarına yapılan atamalar ve başkan yardımcıları arasında yeni görevlendirmeler sonrasında kurum içi yapıyı daha güçlü kıldık. Yeni düzenlemeler sonrası görev alan arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA