Başkan Yılmaz Açıklaması 'Milletin Duası Bize Yeter'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kalpten sökülüp gelen bir ‘Allah razı olsun’ sözü hedefini bulmada oktan etkili, kurşundan hızlıdır. Bize milletin duası yeter" dedi.

Başkan Yılmaz Açıklaması 'Milletin Duası Bize Yeter'
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un Havza ilçesinde yapılan yol çalışmalarını incelediği sırada kendisine teşekkür etmek için evlerinden koşa koşa gelen vatandaşları görünce şaşkına döndü. Başkan Yılmaz’ın 30 Mart seçimlerinin hemen ardından sözünü tutarak köy yollarında çalışmaları başlattığını belirten vatandaşlar 40 yıllık yol sorunlarının çözülmesinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

“MİLLETİMİZİN DUASI OKTAN ETKİLİ”

Vatandaşların sevgi gösterisi karşısında duygulanan Başkan Yılmaz ise, "Vatandaşlarımız dua ediyorlar. ’Allah sizlerden razı olsun. Bizi pırıl pırıl yola kavuşturdunuz’ diyorlar. Bize zaten bu yeter. Bize samimi bir gülümseme, samimi bir teşekkür, bize milletimizin duası yeter. Biliyoruz ki yürekten sökülüp gelen bir Allah razı olsun sözü hedefini bulmada oktan etkili, kurşundan hızlıdır" dedi.

UZAK YAKIN AYRIMI YOK HERYERE EŞİT HİZMET

Uzak yakın ayrımı yapmadan tüm ilçelerde ulaşımdan alt yapı hizmetlerine, turizmden kırsal kalkınmaya kadar hamleler yaptıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Samsun’un çehresi nasıl değiştiyse köylerimizin de çehresini adım adım değiştiriyoruz. Hedefimiz 2016’nın sonuna kadar Samsun’da 200 tane aydınlatmasıyla, asfalt ya da beton yoluyla ulaşım sorunu kalmamış, içinde spor alanları bulunan kasabalaşmış köyler yapmak" diye konuştu.

Kaynak: İHA