80'Lik Hafize Ninenin Iphone İle İmtihanı

Aydın’ın Yenipazar ilçesinde gelişen teknolojiye ayak uydurmaya çalışan Hafize Nine, günlük gazete okuma alışkanlığını İPhone üzerinde sürdürmeyi deniyor.

80'Lik Hafize Ninenin Iphone İle İmtihanı
Gazete haberlerini her gün düzenli bir şekilde okuyan 80 yaşındaki Hafize Devecioğlu torununun İphone 6s telefonunu eline alarak Facebook’a girip sayfaya düşen haberleri okuyor ve fotoğraflara bakıyor. Telefondaki sayfaları kitap sayfası çevirir gibi sürekli parmağını yalayarak değiştiren sevimli nine yanında bulunan başka bir torununun kendisinden habersiz fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşmasına şaşırarak, torunlarına sitem ediyor.

Torunlardan birinin ünlü sinema oyuncusu ’Tecavüzcü Coşkun’ lakaplı Coşkun Göğen ile fotoğrafını gören 80’lik nine, torununa ’neden onla fotoğraf çekildin?’ diyerek tatlı sert çıkışıyor. Yazıları okumakta zaman zaman zorlansa da, telefonu elinden bir an olsun bırakmayan ninenin ege şivesi ile konuşması ve sempatik tavırları torunları tarafından kayda alınarak sosyal medyada paylaşıldı. Kısa sürede paylaşım rekorları kıran video görüntüsü izleyenleri kahkahalara boğuyor.
Kaynak: İHA