Sinan Oğan: Bahçeli yoruldu

MHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan, "Bahçeli yoruldu, partiye verecek bir şeyi kalmadı" dedi.

Sinan Oğan: Bahçeli yoruldu
Sinan Oğan: Bahçeli yoruldu
MHP Genel Başkanı Devşet Bahçeli'nin üzerindeki baskı artıyor. Meral Akşener'in adaylık sinyali vermesi ardından daha önce adaylığını açıklayan Sinan Oğan'dan zehir zemberek açıklamalar geldi. 

MHP'li eski vekili ve Genel Başkan adayı Sinan Oğan, 1 Kasım sonuçlarının MHP için hezimet olduğunu vurgulayarak “Partide bazı şeyler yanlış gidiyor” dedi.

Parti içi demokrasinin MHP'de çok net bir sorun olduğunu belirten Oğan, 'Bunu Sayın Genel Başkan'ın açıklamalarından da görüyoruz zaten. “Ben kimseyi kurultay salonuna sokmam” ne demektir? Sayın Bahçeli'nin evinin salonuna girmekten söz etmiyoruz. Ne Sayın Bahçeli, ne ben, ne de bir başkası anayasanın, Siyasi Partiler Kanunu'nun, partinin tüzel kişiliği ve tüzüğümüzün üstünde değil. Ben Sayın Genel Başkan'ın 18 senenin yorgunluğunu üzerinde taşıdığını ve partiye verecek çok bir şeyinin de kalmadığını düşünüyorum.' şeklinde konuştu.

Sözcü'ye konuşan Oğan, 'Garanti ediyorum ilk seçimde en az yüzde 30 oy alırız' diye ekledi.

Sinan Oğan: Bahçeli yorulduSinan Oğan adaylığını açıkladı Sinan Oğan: Bahçeli yorulduBen olsaydım 7 Haziranda 30'un üzerinde oy alırdık Sinan Oğan: Bahçeli yorulduDevlet Bahçeli: Sinan Oğan saray projesidir