KAYSO'dan Ekonomi Bakanı Elitaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet,  Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ı ziyaret etti.

KAYSO’dan yapılan yazlı açıklamaya göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki ziyarette, son dönemde Türkiye ekonomisi ve yurtdışı pazarlarında yaşanan gelişmeler ele alındı.

Hisarcıklıoğlu, Ekonomi Bakanlığı ile ilişkilerin kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti. Elitaş'ın sanayici ve tüccarların sorunlarına vakıf olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, Rusya ile yaşanan gelişmeler üzerine TOBB olarak, Rusya İletişim ve Koordinasyon Masası oluşturduklarını vurguladı.

Bakan Mustafa Elitaş da 2023 ihracat hedeflerine ulaşmak için ekonominin tüm çarklarının birlikte hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Ekonomi Bakanlığı ile TOBB’un bu zamana kadar birlikte çalıştığını ve bu işbirliğinin diğer tüm kurum ve kuruluşlara örnek olması gerektiğini bildiren Elitaş, "2023’e doğru giden yolda sanayicilerimizin, ihracatçılarımızın görüş, öneri ve eleştirilerini dinleyerek ilerleyeceğiz. Bu nedenle de başta TOBB olmak üzere tüm kuruluşlarımıza kapımız her zaman açıktır" ifadelerini kullandı.

Ziyarette, KAYSO Meclis Başkanı Nureddin Okandan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Elitaş’a ve Hisarcıklıoğlu’na günün anısına tablo takdim etti.

Kaynak: AA