Kartepeli Muhtarlardan Başkan Üzülmez'e Teşekkür Ziyareti

Kartepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Türker ve yönetim kurulu üyeleri, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülez’e teşekkür bulundular.

Kartepeli Muhtarlardan Başkan Üzülmez'e Teşekkür Ziyareti
Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, Kartepe Belediyesi’nin desteği ile gittikleri Kıbrıs gezisi sonrasında başkan Üzülmez’i ziyaret ederek kendisine teşekkür etti. Gezi hakkında muhtarlardan bilgi alan Kartepe Belediye Başkan Üzülmez, muhtarlara karşı bir sözünü daha yerine getirmenin huzur ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Başkan Üzülmez, “Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanımızın başkanlığında muhtarlarımızın, şahsımın bir hediyesi olarak çıktıkları kültür gezisinden iyi izlenimlerle dönmüş olduklarını görmek beni de mutlu etti. Muhtarlarla uyumlu ve çözüm odaklı bir iş birliğinin karşılığı olarak kendilerine gezi sözü verdiğimi daha öncede dile getirmiştim. 1 Kasım seçimleri ardından, yerini muhtarlarımızın tercihine bırakarak sözümü yerine getirdim. Muhtarlarımızdan gelen talep doğrultusunda şahsım tarafından karşılanan Kıbrıs gezisi gibi, İlçe Kadın Kollarımızın çıktığı yurt içi kültür gezisi de amacına uygun olarak tamamlanmış ve memnuniyetle karşılanmıştır. Muhtarlarımız ve ilçe kadın kollarımızın gezilerden duydukları memnuniyeti benimle paylaşmaları çok güzel” dedi.

Kaynak: İHA