Gülen'in avukatından MHP açıklaması

MHP Lideri Bahçeli’nin Cemaat’i işaret etmesinin ardından Fethullah Gülen’in avukatından açıklama geldi.

Gülen'in avukatından MHP açıklaması
Gülen'in avukatından MHP açıklaması
MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP liderliği için kurultay çağrısı yapan muhalif isimlerle ilgili sert konuşmuştu. 

Bahçeli, öne çıkan bir isim için 'Fethullah Gülen cemaatinin adayı, MHP'yi cemaatçilerin eline teslim etmek istiyorlar' ifadesini kullanmıştı. 

Fethullah Gülen'in avukatı, Devlet Bahçeli'nin iddiaları ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada 'Gülen ya da Gülen adına hareket eden hiç kimse MHP'de ya da başka bir partide görevlendirme amacıyla hareket etmemiştir.' ifadelerine yer verildi.

Fethullah Gülen'in avukatından yapılan o açıklama;

“Sayın Devlet Bahçeli tarafından 1 Aralık 2015 tarihli grup toplantısı sonrasında yapılan açıklamada, ‘Genel Başkanlığa aday olan birisi, Gülen hareketinin MHP'de görevlendirme girişimidir' şeklinde bir değerlendirmede bulunulmuştur.

Bu iddia doğru olmayıp, MHP'nin kendi iç meselesi olan Genel Başkanlık adaylığı konusuyla müvekkilim Sayın Gülen'in doğrudan ya da dolaylı hiçbir ilgisi yoktur.

Sayın Gülen ya da Gülen adına hareket eden hiç kimse MHP'de ya da başka bir partide görevlendirme amacıyla hareket etmemiştir. Haksız ve mesnetsiz bu değerlendirmenin düzeltilmesini temenni ediyoruz.”

Fethullahçı Terör Örgütü bundan bir kaç sene evvel MHP'li yöneticilere ait seks kasetlerini kullanarak istifa etmelerine neden olmuştu. 
 
Gülen'in avukatından MHP açıklamasıBahçeli'den muhaliflere sert sözler