Hanönü Mütevelli Heyetinden Pınarbaşı Ve Safranbolu Gezisi

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli üyeleri ve eşlerine Pınarbaşı ve Safranbolu ilçelerine Doğa Kültür ve Turizm gezi programı düzenlendiğini belirtti.

Hanönü Mütevelli Heyetinden Pınarbaşı Ve Safranbolu Gezisi
Belediye Başkanı Serkan Uçar, Kaymakamlık, Vakıf Mütevelli Heyeti üyeleri ve eşleri ile birlikte Pınarbaşı ve Safranbolu ilçelerini kapsayan bir gezi düzenlediklerini söyledi.

Uçar, Doğa Kültür ve Turizm amaçlı gezi programı kapsamında, Pınarbaşı, Küre Dağları Milli Parkı, Valla Kanyonu, Çatak Kanyonu, Ilıca Şelalesi ve Safranbolu ilçesinin tarihi ve kültürel alanlarının ziyaret edildiğini belirtti.

Kastamonu’nun eşsiz güzelliklerini gördüklerini belirten Uçar, "Pınarbaşı ve Azdavay ve Safranbolu ilçelerinin doğa güzelliklerini ve tarihi alanlarını hep birlikte gezdik, gördük, şelaleler, kanyonlar, mağaralar ve doğa manzaraları mutlaka gezilip görülmesi gereken yerler" diye konuştu.

Hanönü ilçesinin de güzellikleri ve tarihi alanlarının da bulunduğunu ifade eden Uçar, projelerden ilçelerine de uygulanması için çalışma başlatacaklarını kaydetti.

Geziye kaymakam Adem Karadaş, Belediye Başkanı Serkan Uçar, Mütevelli Heyeti üyeleri ve eşleri katıldı.

Kaynak: İHA