Lübnanlı İşadamından Şehit Ailelerine Anlamlı Yardım

İzmir’e büyük yatırım yaparak 80 kişiye istihdam sağlayan Lübnanlı işadamı Imad Nassan ile Türk ortağı İsmail Artan, Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ne maddi yardımda bulundu.

Lübnanlı İşadamından Şehit Ailelerine Anlamlı Yardım
Kendisinin de asker kökenli olduğunu, Türkiye’de yaşanan çatışmalarda şehit verilmesine çok üzüldüğünü belirten Aslan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Imad Nassan, "Ben de asker kökenli bir ailenin çocuğuyum. Bir çocuğun babasız kalması ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Terörün biran önce bitmesini diliyorum" dedi.

İnşaat, tekstil, gıda, elektronik eşya alanında büyük yatırımlar yaparak 200 kişiye istihdam sağlamayı hedeflediklerini belirten Imad Nassan,"Şehit ve gazi ailelerinin üyesi olduğu Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Derneği’ne destek amaçlı yardımda bulunduk. Yardımlarımız bundan sonra da devam edecek" diye konuştu.

DERNEKTEN İŞADAMINA PLAKET

Türkiye’ye yatırım için gelen Lübnanlı iş adamı Imad Nassan’ın derneklerine yaptığı para yardımını gizli tutan Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Sedat Selim Öztürk, "Yardım için ülkemize gelen yabancı bir iş adamının derneğimize yaptığı yardımı çok anlamlı buluyoruz. Derneklerin birçoğu yapılan yardımlarla faaliyetlerini sürdürebiliyor. Giderlerimizi yardımlarla karşılayabiliyoruz. Yardımda bulunan Lübnanlı işadamı Imad Nassan’a ve ortağı İsmail Artan’a çok teşekkür ediyoruz. Yaptığı yardımdan dolayı kendisine plaket veriyoruz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA