Saray Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Aşure Etkinliği Düzenledi

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde hizmet veren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Muharrem Ayı dolayısıyla öğrenci ve ailelerine aşure etkinliği düzenledi.

Saray Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi Aşure Etkinliği Düzenledi
Saray Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi aşure etkinliğine, Saray Kaymakamı Alp Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Aslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç, İlçe Müftüsü Mehmet Narin, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Uğurhan Çiftçi, 75. Yıl İlkokulu Müdürü Erol Atik, Saray Kent Konseyi Kadın Kolları, Okul Aile Birliği Temsilcileri, Eğitim Merkezinin öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Rehabilitasyon Merkezi sahibi Sultan Duygu Güngören etkinlikte yaptığı konuşmada, "Saray Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi olarak Muharrem Ay’ı nedeniyle okulumuzda öğrenci ve velilerine gün boyu devam edecek aşure etkinliği düzenledik. Rehabilitasyon Merkezi olarak düzenlediğimiz aşure etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz aşure etkinliğimizi Allah kabul buyursun. İnşallah bundan sonra da böyle gün ve aylarda faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Merkezde eğitim gören engelli öğrencilerin aşure günü etkinliğinden dolayı mutlulukları gözlerinden okunurken, öğrenci velileri Saray Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine düzenledikleri anlamlı etkinlik için teşekkür etti.
Kaynak: İHA