Üzülmez Barbaros Parkını İnceledi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Suadiye Mahallesi’ne kazandırdıkları Barbaros Park alanında inceleme yaptı.

Üzülmez Barbaros Parkını İnceledi
Kartepeli çocukların daha kaliteli ve güvenli mekanlarda büyümelerini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Kartepe Belediyesi, Suadiye Mahallesi’ne yen ibir park kazandırdı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Suadiye Barbaros İlköğretim Okulu arkasında yer alan bin 450 metrekarelik alana yeni bir dinlence ve park alanı oluşturdu. Ekipler, park alanındaki mevcut ağaçların çevresinde yaptığı çalışma ile doğal yapıyı da bozmadan parkı şekillendirdi. Yeşilliğin içinde okula da yakın alanda yen alan parkta, aileler içinde dinlenme ve piknik alanı bulunuyor. Kamelya ve piknik masaları ile donatılan alan içinde ekipler, 110 metrekarelik alanı çocuk oyun grubu ve 60 metrekarelik alanı da fitness alanı olarak düzenledi.

Yeni park ve oyun alanını gezen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e, bölge meclis üyesi Hikmet Çelebi ve Suadiye Mahalle Muhtarı Vehbi Gündüz de eşlik etti. Muhtar Gündüz, Kartepe’ye değer katan hizmetleri için Başkan Üzülmez’e teşekkür ederken, “Mahallemize yakışan bir park alanı kazandırdığınız için mahalle halkım adına sizlere teşekkür ederim” dedi.

Başkan Üzülmez de, “İlçe halkımızın ihtiyaçlarına karşılık veren çözüm odaklı hizmetlerimiz artarak devam edecek. Bu kapsamda 7’den 77’ye herkesin kullanacağı yeni yaşam alanlarını ilçe halkı ile buluşturmaya devam ediyoruz. Suadiye Mahallemizde olduğu gibi ilçemizin dört bir yanında ekiplerimiz Kartepe’ye değer katan hizmetleri, ilçe halkımızla buluşturmak için aralıksız çalışıyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA