Başkan Karaosmanoğlu'ndan Teşekkür Ziyaretleri

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 1 Kasım genel seçiminin sona ermesiyle birlikte ilçe ziyaretleri hızlandırdı.

Başkan Karaosmanoğlu'ndan Teşekkür Ziyaretleri
Vatandaşın seçime yüksek katılımı nedeniyle teşekkür amaçlı yapılan buluşmalarda Değirmendere, İhsaniye, Hisareyn ve Hasaneyn’de vatandaşlarla buluşan Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir’in hizmetleri hızlanarak devam edecektir. Genel seçimlerin ülkemizde olumlu sonuçlanması ve tek başına iktidarın ortaya çıkması istikrara büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

DEVLET VATANDAŞIYLA BÜYÜYECEK

Refah seviyesi yüksek ülkelerin halkına sunduğu yaşanabilir kentler anlayışını hizmet davasında temel oluşturan ve ekibine bu konuda talimatlar veren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Devlet, vatandaşıyla büyüyecektir. Kentimizin her noktasında hayatını sürdüren halkımızın, hükümetine ve yerel yönetimlerde bizlere verdiği güvene layık olacağız. Bu konuda milletimizle birlikte tüm gücümüzle çalışacağız. Bu ziyaretlerimizde bunu özellikle belirtiyorum. Bizlere güvenen ferasetli halkımızın güvenini asla boşa çıkarmayacağız” açıklamasını yaptı.

KÖYE GERİ DÖNÜŞ BAŞLADI

Kocaeli’de içme suyu olmayan köyün kalmadığını belirten Başkan Karaosmanoğlu, Hasaneyn Köyü’nde vatandaşların lahana yemeği, mısır ekmeği ve yoğurt ikramlarını da geri çevirmedi. Burada da vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Yollarımızı hem beton hem de asfalt yapıyoruz. Büyük oranda grup yollarımızı tamamladık. Bugün artık köylerimizin hepsi birbirinden güzel ve her biri gözümüzün nurudur. Ancak geçmişte mahrumiyet bölgesi olarak görülen köylerimizden insanlarımız kaçardı. Ama Kocaeli’de yaptığımız yatırımlarla işler tersine döndü. Biz şehirde ne varsa, köyde de o olacak dedik. Artık insanlar şehirlerden Kocaeli’nin köylerine göç etmeye başladı” diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: İHA