Rahmeteli Derneği Yardımlarına Devam Ediyor

Adıyaman Rahmeteli Yetimleri Destekleme Derneği 2011 yılından bu yana yetimlere ve yetim ailelere yardımlarını aralıksız sürdürüyor.

Rahmeteli Derneği Yardımlarına Devam Ediyor
Derneğe kayıtlı yetim ve yetim ailelerin yanı sıra ülkemize sığınan Suriyeli vatandaşlara da elini uzatan Rahmeteli Derneği, yıl boyunca yetimlerin ve yardıma muhtaç vatandaşların yanında olmaya devam etti.

Dernek olarak Yetim Çocuklara ve Yetim ailelere destek sağlamak amacıyla dernek faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Dernek Başkanı Hacı Güçlü; “Dernek olarak dört yıldır yönetim kurulumuz, dernek üyelerimizi ve gönüllü dostlarımız tarafından hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. 2015 yılında derneğimize kayıtlı bulunan yetim çocuklarımıza ve ailelerimize, gıda, giyecek, odun, kömür, öğrenci bursu, öğrenci servis ücreti, kira yardımı, hiç durumu olmayan birkaç gencimize çeyiz yardımında bulunduk. Ramazan ayında yoğun bir şekilde gerek derneğimizde kayıtlı bulunan yetim ailelere gerekse de Suriyeli vatandaşlarımıza Ramazan ayının ilk gününden son gününe kadar Ramazan paketleri dağıttık. Kurban Bayramında gerek dernek bünyesinde gerekse de hayırsever vatandaşlardan toplanan kurban etleri yine yetim ailelere ulaştırıldı. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayrımı öncesi derneğimizde kayıtlı bulunan 470 yetim çocuğumuza giyim yardımında bulunduk. Yeni eğitim ve öğretim yılında okula giden yetim öğrencilerimizin okul servis ücretlerine katkı sunduk. Öğrencilerimize kırtasiye ve okul kıyafetleri için destek sağladık. Bir şekilde okulu bırakmış olan öğrencilerin yeniden okula başlamalarına vesile olduk. Kış mevsimi münasebetiyle de çocuklarımıza kışlık ayakkabı yardımında bulunacağız. Dernek olarak hizmetlerimize aralıksız devam etmekteyiz. Dernek çatısı altında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza, hayırseverlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA