Başkan Bulutlar, 'TEK Amacımız Palandökene Ve İnsanına Hizmet Etmek'

Palandökenin çehresini değiştirecek projelerin startını veren ve projeleri bir bir hayata geçiren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bölge gezilerini sürdürmeye devam ediyor. Palandöken’de yapımı tamamlanan ve yapımı tamamlanmak üzere olan yeni yolları, yeni hizmet binası inşaatın ve Palandökene yeni kazandırılacak ve revize edilen parkları da denetim yaptı.

Başkan Bulutlar, 'TEK Amacımız Palandökene Ve İnsanına Hizmet Etmek'
BAŞKAN BULUTLAR: KÜLTÜR MERKEZİMİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİDİR

Palandöken İlçemizin çekim gücünü artıracak projelerin startını verdiklerini kaydeden Bulutlar; ”İlçemizde modern binalar, yeni iş merkezleri hızla yükselmeye devam ediyor. Kentsel ve sosyal dönüşüm projelerimizin tamamlanmasıyla birlikte Palandökene yeni bir çehre kazandıracağız. Belediyemiz, sadece asfalt döküp, kilit taş döşeyip ve kaldırımlarımızı yapmakla kalmıyor artık vatandaşlarımızın sosyal-ekonomik her türlü durumuyla da ilgileniyor. Hizmet vermeye başladığı gün den bugüne şehrimize ve ilçemize büyük katkısı olan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksini çok yararlı bir çalışma olarak değerlendiriyorum. Bu projelerle hanım kardeşlerimiz başta olmak üzere yetişkinlerimiz, gençlerimizi, çocuklarımız için sosyal hayatın içine çekerken, çeşitli nedenlerden dolayı evlerine adeta hapsi olmuş insanımızın birlik beraberlik içerisinde kaynaşmasını sağlayan tesisler haline geldi. Bugüne kadar binlerce insanımıza el becerisi kazandıran, mesleki eğitim veren ve istihdam kapısı aralayan sertifikalı kalifiyeli eleman yetiştirmiş olan merkezimiz de şuan da yaklaşık bin 500 kişiye 30’un üzerin de yine çeşitli dallarda eğitim kursu vermektedir. Palandöken Belediyesinin tek amacı var o da ilçesine ve insanına hizmet” Dedi.

PARKLARIMIZI HALKIN İHTİYACINA GÖRE TASARLIYORUZ

Başkan Bulutlar, ayrıca Palandöken’deki parkların, halkın ihtiyacına göre tasarlandığını söyleyerek, bölgedeki parkların revize edildiğini ve Palandökene yeni parklar kazandırıldığını söyledi.

Bulutlar,” Parklarımızı halkın ihtiyacına göre tasarladık. Parklarımız eskiden olduğu gibi, sadece çocuk oyun alanı ve yeşil alanla sınırlı olmayacak. İhtiyaca göre koşu yolları, fitnes alanı, çocuk oyun alanı, spor alanlarıyla donaltılıp hizmet alanı haline getiriyoruz. Ağaçlandırma, çimlendirme çalışmalarına da büyük önem veriyoruz. Palandöken halkı, parklarımızdan her şekilde faydalanacak.” dedi.

ÇALIŞMALARI DA VATANDAŞLAR MEMNUN

Belediye Başkanı Bulutlar, çalışmalarını yerin de görmek için gittiği Kayakyolu, üç küme evler bölgesinde 6 bin metrekare alanına sahip yeni kazandırılacak park inşaat alanlarını gezerek incelemeler de bulundu. Eksiklikler konusunda talimat veren Bulutlar, yapımı ve revize çalışmaları devam eden Yunus Emre Mahallesindeki parkların denetimini de gerçekleştirdi. Mahalle aralarında kalan parklarda, Başkan Bulutlar’ın denetiminden geçti. Mahalle sakinleri, parklardan oldukça memnun olduklarını ifade ederek Başkana teşekkür ettiler.

İncelemeler sırasında Başkan Bulutlar’a Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin, Doğan Alp, Necdet Aydın, Turgay Erdem, Fen İşleri Müdürü Ahmet Öztürk, Park Bahçeler Müdürü Feridun Özkan, Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Köroğlu ve Kültür Müdürü Muhammet Kars eşlik etti.
Kaynak: İHA