AK Partilili Vekiller Burhaniyelilere Teşekkür Etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, Ak Parti Milletvekillerini ağırladı. 1 Kasım’da, Ankara’ya gitmeye hak kazanan Mahmut Poyrazlı, Ali Aydınlıoğlu, Sema Kırcı ve Kasım Bostan, il yöneticileri ve diğer adaylarla birlikte ilçeye gelirken, Reha Yurdakul Kültür Merkezi’nde Burhaniyelilere teşekkür etti.

AK Partilili Vekiller Burhaniyelilere Teşekkür Etti
Ak Partide, 1 Kasım seçimleri sonucunda kazanılan zaferin coşkusu yaşanırken, milletvekilleri ilçe ilçe dolaşarak vatandaşlara teşekkür ediyorlar. Dün de, Burhaniye’ye gelen Ak Partili Vekiller, büyük bir coşkuyla karşılandı. Reha Yurdakul Kültür Merkezi’ni dolduran partililer, milletvekillerinin konuşmalarına alkışlarla destek verdi. AK Parti İlçe Başkanı Onur Bedir, yaptığı konuşmada, parti teşkilatı başta olmak üzere destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Başarıyı yakalamak için birlik ve beraberlik içinde yoğun bir çalışma yaptıklarını anlatan Onur Bedir,” Hep birlikte çok çalıştık. Sıkmadık el bırakmadık. Balıkesir’imize bir vekil daha kazandırdık. Gezilerimizde vatandaşlarımızdan büyük ilgi gördük. Önceki gün, Belediye başkanızla Pazarı gezdik. Vatandaşlarımızın gözündeki coşkuyu gördük. Bu gün de vekillerimizle esnaf ziyaretleri yapık. Gene aynı coşkuyu gördük. Bunan böyle de hep birlikte çalışmamıza devam edeceğiz. Allah, yar ve yardımcımız olsun. Durmak yok yola devam” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen İl Başkanı Dinçer Orkan, Milletvekili adaylarından Hasan Demiraslan, Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı, Milletvekili adayı Mustafa Canbey, ile milletvekilleri Kasım Bostan, Sema Kırcı, Mahmut Poyrazlı ve Ali Aydınlıoğlu da yaptıkları konuşmalarda, birlik ve beraberlik mesajları verdi ve çok çalışacaklarını anlattı. Daha sonra sahneye çıkan milletvekilleri vatandaşlar tarafından alkış yağmurunu tutuldu. Milletvekillerinin vedalaşmaları sırasında da büyük coşku yaşandı. Reha Yurdakul Kültür Merkezi’ndeki buluşmaya, Milletvekili ve Milletvekili adaylarının yanı sıra Belediye Başkanı Necdet Uysal, Belediye Meclis Üyeleri Hadiye Erok ve Sevda Padem ile çok sayıda partili katıldı
Kaynak: İHA