AK Parti'de Lokumlu Teşekkür

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın’da 1 Kasım seçimlerinde başarılı olduğu mahallelere teşekkür ziyaretine başladı. Aydın Efeler İlçesi’ndeki ziyaretlere Kemer Mahallesi’nden başlayan AK Partililer seçim zaferini lokum dağıtarak kutladı.

AK Parti'de Lokumlu Teşekkür
Akşam Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Aktakka ve parti yöneticileri ile Aydın’daki mahallelerle teşekkür ziyaretine Kemer Mahallesi’nden başlayan Milletvekili Mehmet Erdem “Bundan sonraki hedefimiz 2019 seçimlerinde Aydın Efeler ve Büyükşehir Belediyelerini CHP’den kurtarmak olacak. Vatandaşın su parası toplamaktan başka hiçbirşey yapmayan CHP’li belediyeden kurtulması lazım” dedi.

Teşekkür ziyaretinde ilk konuşmayı yapan AK parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, 22 bin üyesi bulunan çok geniş bir aile olduklarını belirterek “Gayret edersek başaramayacağımız bir iş yoktur. hepimiz çok çalıştık çok yorulduk ama bu tatlı bir yorgunluk idi. Ak parti’nin bu başarısında emeği olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Mahalle Muhtarı Şerafettin Yğitöz, mahalle temsilcileri ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği teşekkür ziyaretinde mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, tüm vatandaşlara teşekkür ederek hizmetleri devam edeceğini söyledi.

Erdem, “Menderes’in memleketi Aydın’da Efeler ve Büyükşehir Belediyesi CHP’den kurtulmalıdır. Bundan sonraki hedef 2019 yerel seçimlerinde gerek Efeler Belediyesini gerekse Aydın Büyükşehir Belediyesini CHP’den kurtarmaktır” dedi.

Teşekkür ziyaretinde tüm vatandaşlara AK Parti’nin zaferi dolayısıyla lokum dağıtıldı.
Kaynak: İHA