MÜSİAD Seydişehir Şube Başkanı Camcı Açıklaması

"Milletimiz bir kez daha oyunu istikrardan yana kullanmıştır. İş dünyasının önünün açılması, reformların devamı, daha hızlı ve adil işleyen bir hukuk devleti oluşmasını arzuluyoruz"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Seydişehir Şube Başkanı Yasin Camcı, 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Camcı, Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde yaptığı seçim değerlendirmesinde, umut dolu bir dönemin daha başladığını belirtti.

Türkiye için Seydişehir büyük bir şansın daha doğduğunu ifade eden Camcı, "Milletimiz bir kez daha oyunu istikrardan yana kullanmıştır. İş dünyasının önünün açılması, reformların devamı, daha hızlı ve adil işleyen bir hukuk devleti oluşmasını arzuluyoruz. Bölgesel olarak Seydişehir-Beyşehir iş adamları olarak yeni döneme hazır olmalıyız. Birlikte ortak akılla her iki ilçenin kalkınması yönünde sinerjinin tekrar yakalandığına inanıyoruz" dedi.

Bunların ancak sivil toplum kuruluşlarının ortak hareketiyle başarılabileceğini dile getiren Camcı, "Her iki ilçenin geçmişteki sürtüşmelerle değil bölgenin kalkınması yönünde üreteceğimiz projelerle çalışmalıyız" diye konuştu.
Kaynak: AA