Bakan Kılıç'tan Samsunlulara Teşekkür Ziyareti

1 Kasım seçimlerinin ardından seçim bölgesi Samsun’da teşekkür ziyaretlerini sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçimlerden AK Parti’nin büyük başarıyla çıktığını dile getirerek, “Bu kadar büyük bir sorumluluk ve başarıyla ortaya çıkan siyasi kadrolar büyük işlerin de icraatını yapmak durumdadır” dedi.

Bakan Kılıç'tan Samsunlulara Teşekkür Ziyareti
Samsun’un Havza, Vezirköprü ve Ladik ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Çağatay Kılıç, seçim sonuçları nedeniyle onlara teşekkür etti. Kılıç, AK Parti’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hızlı adımlara ilerleyeceğini vurguladı.

“BİZ AK ANALİZİMİZİ YAPTIK”

Türkiye’nin 7 Haziran seçimlerinden sonra zor bir dönemden geçtiğine işaret eden Bakan Çağatay Kılıç, “Bütün bu süreç milletimizin gözleri önünde yaşandı. İnanıyorum ki herkes 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde belli bir analiz yaptı. Biz AK Parti olarak AK analizimizi yaptık. 1 Kasım’daki seçim sonucuna da analizimizi yapıyoruz. Bizden beklentilerin ne olduğunu biliyoruz. Milletin bize vermiş olduğu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirerek milli iradeyi bugüne kadar nasıl el üstünde taşıdıysak, bundan sonra da böyle taşıyarak milletimizi en güzel yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum, bunu birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız“ diye konuştu.

“HER BİR VATANDAŞIMIZIN SORUMLULUĞU, HAKKI BİZİM ÜZERİMİZDEDİR”

AK Parti hükümetlerinin, bugüne kadar milleti her zaman baş üzerinde tuttuğunu ve bundan sonra da tutacağının altını çizen Bakan Kılıç, “1 Kasım akşamı itibari ile seçim bitmiştir. Ve biz artık aldığımız sorumluluk gereği tüm Türkiye’yi başımızın üzerinde taşıyoruz. Her bir vatandaşımızın sorumluluğu, hakkı bizim üzerimizdedir. Bunun bilincindeyiz. Bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Seçim propagandamızda dediğimiz gibi ‘ilk günkü aşkla’. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah bize büyük bir teveccüh, yakınlık ve ilgi gösteren milletimize karşılığını verebilelim. İnşallah gece gündüz bunun için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA