AK Parti Batman Milletvekili Hamidi'den Sason'a Teşekkür Ziyareti

AK Parti Batman Milletvekilili seçilen Ataullah Hamidi, Sason’u ziyaret ederek, desteklerinden dolayı Sasonlular'a teşekkür etti.

BATMAN - AK Parti Batman Milletvekili seçilen Ataullah Hamidi, Sason’u ziyaret ederek, desteklerinden dolayı vatandaşa teşekkür etti.

Hamidi ve beraberindekiler, AK Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım, Belediye Başkanı Cuma Uçar ve partililer tarafından ilçe girişinde karşılandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitaben konuşma yapan Milletvekili Hamidi, Sason halkının kendilerine büyük destek sağladığını ve AK Parti'nin seçimde gerçekletirdiği zaferde SasonlulR'ın kendilerini yalnız bırakmadığını belirtti.

1 Kasım seçiminin sadece Türkiye için değil bütün dünya için önem arz eden bir seçim olduğunu dile getiren Hamidi, şöyle konuştu:

"Seçimden önce büyük endişeleri olan bütün İslam ülkeleri AK Parti için dua etti. AK Parti bütün Ortadoğu ve İslam ülkeleri için de büyük bir umuttur. Halkımız, oynanmak istenen sinsi oyunları sezdi ve bu oyunları oynayanlara fırsat vermedi. Halkımız, 'birlik, beraberlik, kardeşlik hukuku ve istikrar' dedi. Bizlere verilen tam yetki ile ülkeyi daha da ileriye taşıyacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın."

AK Parti Sason İlçe Başkanı Avni Yıldırım da, Batman il merkezi ve ilçelerinde AK Parti'nin birinci çıktığı yerin Sason ilçesi olduğunu belirterek, Sasonlular'a teşekkür etti.

"Bütün mazlumların umudu olan AK Parti'yi iktidara taşıyarak ülkenin huzuru refahı ve birlikteliğine 'evet' dediniz" diyen Yıldırım, şunları kaydetti:

"Türkiye seçimlerinden zafer ile çıkan AK Parti'nin sevincini yaşayanlar sadece bizler olamadık. Filistin’de bulunan mazlum kardeşlerimiz, bizlerden daha çok sevindiğini gördük. Bu şu anlama geliyor, AK Parti sadece Türkiye’nin değil dünyanın her yerinde bulunan mazlumların partisidir. Mazlumların sesi olmaya devam edecektir."
Kaynak: AA