İsmail Zehir'e 'En Acil' Teşekkür

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Acil Servisi Sorumlusu Dr. Murat Seyit, katkıları nedeniyle Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. İsmail Zehir’e teşekkür etti.

İsmail Zehir'e 'En Acil' Teşekkür
Seyit, servis sorumlusu Ahmet Akkuş ve servis çalışanları İsmail Zehir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Dr. Murat Seyit, "Genel Sekreterimiz göreve geldiği günden itibaren Acil Serviste karşılaştığımız sorunların çözüme kavuşturmak için ayrıca bir gayret göstermektedir. Acil servis hizmet sunumunun kalitesini yükseltmek adına aldığımız kararları destekleyerek moral ve motivasyonumuzu yüksek tutmak için desteklerini esirgememiştir. Biz çalışanlar olarak bu bilinç ve güven farkındalığın içinde daha aktif ve yüksek performansla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu sebeplerden dolayı acil ekibi olarak kendisine teşekkür etmek istedik" dedi.

Genel Sekreter Dr. İsmail Zehir de, "Acil servisler hastanelerin en önemli direğini ve hastanenin ana temasını oluşturmaktadırlar. Burada çalışan arkadaşlarımızın da moral ve motivasyonunun daima yüksek olması ve burada yaşanacak olumsuz bir olaya mahal verilmemesi gerektiğini hepimiz bilmekteyiz. Çünkü burada çalışanlarımız bir insanın karşılaşabileceği her türlü değişik vaka ile karşılaşılmaktadır. Bunun sonucunda da yaşanan herhangi bir aksaklık veya yanlışlık çok büyük sonuçlara yol açabilir. Bu sebeplerden dolayı her zaman çalışan ve idareci olarak birlikte hareket etmeye çaba gösteriyoruz. Bakanlığımızın da bize verdiği güç ve enerjiyle de ekip arkadaşlarım ile bir çok başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

(EFE)
Kaynak: İHA