'Çocuklarımızla Umutlu Yarınlara' Projesi Kırklareli'de Başlıyor

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan ’Çocuklarımızla Umutlu Yarınlara’ Projesi başlıyor.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, çocukları internet kullanımı, internette karşılaşabilecekleri olası tehlikeler ve bilinçli internet kullanımı konusunda bilgilendirmek, internetin bilinçli, güvenli ve etkin kullanılmasını sağlamak amacıyla ’Çocuklarımızla Umutlu Yarınlara’ Projesinin başlatılacağı belirtildi.

2015-2016 yılı eğitim ve öğretim dönemi içerisinde, öğrencilerin eğitimlerini her türlü korku ve endişeden uzak güvenli ortamlarda sürdürebilmesi, suça sürüklenmemesi ve suçun mağduru olmaması için çocukların ruhsal ve bedensel gelişimini korumaya yönelik başlatılacak projenin, Kırklareli il merkezinde, Babaeski, Vize, Pınarhisar, Demirköy, Pehlivanköy ve Kofçaz ilçelerindeki ortaokullarda eğitim gören 6. ve 7. Sınıf öğrencilerini kapsayacağı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek proje, 16 Aralık 2015 tarihinde Pınarhisar Halk Eğitim Merkezi ve Vize Namık Kemal Ortaokulu’nda başlayacak.
Kaynak: İHA