AK Teşkilat Yemekte Buluştu

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı, 1 Kasım seçimlerinde kazanılan zaferin ardından Esenyurt Nikâh Sarayı’nda 3 kademe teşkilatın katılımıyla bir yemek düzenledi.

AK Teşkilat Yemekte Buluştu
AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarına teşekkür yemeği verildi.

Yemeğe Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve AK Parti Esenyurt İlçe Başka Şenay Değer de katıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Şenay Değer, “7 Haziran seçimlerinden sonra yaptığımız değerlendirmeler 1 Kasım’da sahaya yansıdı ve 1 Kasım akşamı oy veren de, oy vermeyen de mutlu oldu ve toplumun geneli ülkeyi AK Parti’nin yönetmesini istedi. Muhalefet bu ülkeyi yönetmeye hazır olmadığını gösterdi ve ne Meclis Başkanı seçebildi ne de koalisyonu kurabildi” dedi.

Değer, “Bazı kesimler partimizi bölmek için, birliğimizi, beraberliğimizi bozmak için Tayyip Erdoğan’ının adamı, Ahmet Davutoğlu’nun adamı, Şenay Değer’in adamı, Necmi Kadıoğlu’nun adamı gibi sözler söylemektedirler. Yok öyle bir şey, biz her zaman birlik içindeyiz. Biz şahısların değil partimizin adamıyız ve milletin adamıyız” dedi.

“GURURLANACAĞIZ AMA KİBİRLENMEYECEĞİZ”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise, “ 7 Haziran akşamı seçimlerden birinci parti olarak çıkmamıza rağmen yeise düşmüştük. Bu neticeler bize Allah’ın bir mükâfatıdır. Gururlanacağız ama kibirlenmeyeceğiz” dedi.

Başkan Kadıoğlu, “Hiç kimse Esenyurt’ta mağdur olsun istemiyorum. Yalnız bunu suistimal edenler oluyor. Özellikle Beyaz Masa’yı uyarıyorum ve suiistimal edenleri tespit edip bildirmelerini istiyorum” dedi.

Esenyurt‘ta yapılan ve yapılacak hizmetlere de değinen Başkan Kadıoğlu, “En az 7 bin üniversite öğrencisine eğitim yardımı yapıyoruz. Eğitime 10 trilyona yakın ve kredi bütçesine hiç dokunmadan yardım yapıyoruz. Kreşlerin sayısını arttırıyoruz” dedi.

İlçenin artık bir kaplıca merkezi haline geldiğini söyleyen Başkan Kadıoğlu, hizmete aralıksız devam edildiğini ifade ederek, “Şu an tam 80 noktada çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA