AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş'ın Ziyaretleri

SAMSUN  - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türk Kızılayı Canik Şube Başkanı Hatice Örs'ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Köktaş, Türk Kızılayı'nın önemli bir misyon yürüttüğünü söyledi.

Türk Kızılayı'na destek vermeye her zaman devam edeceklerini belirten Kökteş, "Ülkemizin içinde ve dışında pek çok hayırlı işe, başarılı çalışmalara imza atan Türk Kızılayı ne kadar güçlü olursa bizde geleceğimizi o kadar güvende hissederiz. Türk Kızılayı'nın simgesi olan kırmızı hilalin ülkede ve dünyanın dört bir yanında bayrağın dalgalandığı her yerde en sıkıntılı zamanlarda uzanan yardım elini, umudun adı olmuştur. Tüm tabii ve insani felaketlerde herkesten önce Kızılay oradır" dedi.

Türk Kızılayı'nın dünyanın neresinde olursa olsun, yaşanan afetlerde, olay yerine ilk ulaşan, mağdurlara yardım elini ilk uzatan kuruluşlardan biri haline geldiğini ifade eden Köktaş, "Son 10 yılda Türk Kızılayı’na verilen desteklerle çok büyük atılımlar yapıldı. Bu atılımlar sayesinde Türk Kızılayı dünyanın dört bir yanında göğsümüzü kabartan, bizleri gururlandıran başarılı çalışmalar yürütüyor. Türk Kızılayı milyonlarca insanın duasını milletimiz adına alıyor" diye konuştu.

Türk Kızılayı Canik Şube Başkanı Hatice Örs ise, toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek muhtaç ve korunmasız insanlara yardım etmek amacıyla çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, Köktaş'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA