Seçim Sonrası İstişare Toplantısı

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nca Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti Erzurum milletvekili seçilen eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın katılımıyla seçim değerlendirme toplantısı yapıldı.

Seçim Sonrası İstişare Toplantısı
İstişare toplantısında 7 Haziran ve 1 Kasım’da yapılan seçimler, konuşuldu.

İlk konuşmacı Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, “Allah’ın inayetiyle başarıyı elde ettik. Zafer sarhoşu olmayacağız. Bizler her zaman milletin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. 7 Haziran seçimlerinde elbette olumsuzluklar oldu, üzüldük. Ama yıkılmadık çalıştık, sabrın sonunda Allah bizlere tekrar bu görev layık gördü ve yüzümüzün akıyla bu seçimden zaferler çıktık.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de, “Türkiye’mizin yüzü güldü. İsimsiz kahramanlar var. Öncelikle onlara teşekkür ederim. Ülkemizde demokratik seçim oldu. Şer güçlere Kürt kardeşlerimizi teslim etmeyeceğiz. Sağduyu çok önemli. Yapılacak hizmetlerde sizleri utandırmayacağız.” diye konuştu.

Eski Sağlık Bakanı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ’da, “7 Haziran ve 1 Kasım tarihleri arasında yaşanan olaylar, yapılan hizmetler, itibarımızın neredeyse düşürülmesi gibi birçok konuda konum yaparak öncelikli olarak şükretmesini bilmeliyiz. Herkese bende şükranlarımı sunuyorum. Erzurum bizleri seçti öncelikli olarak bu memlekete neler yapacağız bunları düşüneceğiz. Yüzde 70 oy veren bir milletin elbette hizmette beklentileri olacak. Şu çok önemli AK Parti’nin gençlik kolları var, bu gençleri iyi değerlendirmeliyiz. Erzurum’da sivil toplumlarla bir araya geldik. Şehrimizde sözü geçen Eşref Hoca, Veli Velioğlu hoca efendi, bunlarla sohbet ettik. Kararsız olanlar elbette oldu bu vatandaşlarımızın yanında olarak partimize kazandırdık. Çok önemli bir konu olarak da sandıklara yurt çapında sahip çıktık. Erzurum’un ücra köy ve mezralarında yaşayan vatandaşlarımız bölücü terör örgütlerince engellenseler dahi onların etkisi altında olmadan bu vatandaşların yanında olduk ve korkmadan sandık başlarına giderek hür iradeleri ile oylarını kullanmalarını sağladık. 1 Kasım seçimlerinde vatandaş bizlerin omuzlarına büyük yük yükledi. İnşallah bu yükün altında kalmayız ve yüzümüzün akıyla çıkmasını biliriz. Milletin hür iradesiyle bir olduk, diri olduk ve başardık. Sen ben yok Türkiye var dedik ve yüzümüzün akıyla 1Kasım akşamı yaşanan o güzelim tabloyu inşallah 4 yıl sürdürürüz.” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Ak Parti Erzurum Milletvekilleri birlik ve beraberlik gösterisinde bulundular ve toplu hatıra resim çekildiler.

Erzurum AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısına eski Sağlık Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Orhan Deligöz ve Ahmet Yaptırmış, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe yönetimleri, gençlik kolları, kadın kolları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA