Burhaniye'de AK Parti Başkanı Bedir'in 1 Kasım Açıklaması

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Onur Bedir, 1 Kasım başarısı ile ilgili basın açıklaması yaptı. Bedir” Sevdamız Türkiye kazandı” dedi.

Burhaniye'de AK Parti Başkanı Bedir'in 1 Kasım Açıklaması
1 Kasım da yapılan 26. Dönem milletvekili seçimleri için yazılı bir açıklama yapan AK PARTİ Burhaniye ilçe başkanı Onur Bedir şu ifadelere yer verdi; “ Yapılan seçimlerde vatandaşlarımız hür iradeleriyle barışı ve kardeşliği seçmiştir. Vatandaşlarımız eski Türkiye’nin zihniyetini terörü, istikrarsızlığı sandığa gömerek tek başına, iş başına demiştir. İlkemiz 7 Haziran seçimlerinden sonra 1 dizi komplonun hedefi haline gelmişti. Ama, hamdolsun ki vatandaşlarımız bu oyunu sandıkta bozdu. Ak Partimizin 2002 den bu yana tek derdi vardı. Türkiye’yi daha güçlü, daha istikrarlı, daha müreffeh bir ülke haline getirmek. 2002 yılından bu yana milletimiz bizlere teveccüh etmiş bizim hayallerimize eşlik ederek, ülkemiz için daha evvel hayal bile edilemeyen icraatları hayata geçirmemize fırsat vermiştir.

1 Kasım’dan sonra her zaman olduğu gibi demokrasiden, adaletten, şefkatten, hukuktan bir adım geriye gitmeyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızın hukuku mutlak suretle korunacaktır. Türkiye daha güzel, daha muktedir olacaktır. Ülkemizde husumet nefret ve şiddet dili kaybedecek, Türkiye büyümeye ve gelişmeye devam edecektir. Buna destek veren tüm herkese teşkilat olarak teşekkürlerimi sunarım. 1 Kasım’da sandıktan çıkan sonuç adaletin, barışın, istikrarın zaferidir. Bugün sadece Ak Parti değil Ak Partiye gönül verenler değil, bütün Türkiye, geleceğimiz, umudumuz, gelecek nesil de kazanmıştır. Aziz milletimiz her türlü kutuplaşmaya, gerginliğe son vermiştir. 1 Kasım’dan itibaren ilk günkü aşkla Haydi Bismillah diyoruz, iş başına diyoruz. Kibirle kirlenmedik, bundan sonra da asla bu kapıdan içeriye girmesine müsaade etmeyeceğiz.

Bu vesile ile seçim kampanyası sürecinde istemeden kalbini kırdığımız, gücendirdiğimiz bir kardeşimiz varsa hakkını helal etsin. Bu Ak Hareketin en alt kademesinden en üst kademesine kadar teşkilat mensuplarımıza, teşkilatımız adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Son olarak altını çizerek ifade etmek istiyorum: 1 Kasımda işçimiz kazandı, işverenimiz kazandı, gençlerimiz kazandı, memurumuz kazandı, emeklimiz kazandı, kısaca Ülkemiz, sevdamız Türkiye kazandı”dedi.

Kaynak: İHA