Başkan Yavaş'tan Seçim Teşekkürü

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim sonucu elde ettikleri başarıdan dolayı vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Yavaş'tan Seçim Teşekkürü
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve beraberindeki heyet ile ilk olarak Yaylabayır mahallesini ziyaret etti. Folklor ekibi tarafından Başkan Yavaş’ı karşılayan mahalle sakinleri ülkenin birlik ve beraberliğinin bozulmaması için de Kurban kestiler. Mahalle halkına teşekkür eden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, "Pazar günü demokrasinin vazgeçilmezi olan seçimleri gerçekleştirdik. Ortaya çıkan sonuçların tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yapılan seçimde AK Parti’ye 12. seçim zaferini yaşatan milletimize teşekkür ediyorum. Sındırgı’ da bu seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühün ve omuzlarımıza yüklediği yükün farkındayız. Bizlere oy veren hemşehrilerimiz kadar oy vermeyen hemşehrilerimizin de gönlünü kazanmak için çalışacağımız bir dönem olacak önümüzdeki dönem. İnşallah önümüzdeki süreç Türkiye için hayırlar getirecek bir dönem olur. Seçim çalışmaları boyunca bizleri yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza, bizlere gönül veren dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Yavaş ve beraberindeki heyet daha sonra Küçük Dağdere, Bayraklı ve Yüreğil mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinlerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA