'Kavaklıdere Okuyor'

Kavaklıdere ilçesinde uygulamaya konulan ‘Kavaklıdere Okuyor’ projesi kapsamında Vali Amir Çiçek öğrencilere ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlediği kurslarda kurs gören vatandaşlara kitap dağıttı.

'Kavaklıdere Okuyor'
Bilgi sahibi olmanın ve yazar olmak için çok fazla kitap okunması gerektiğinin altını çizen Vali Çiçek, “Öğrenmenin tek yolu okumaktan geçer. Gazete, kitap, dergi okumak günlük yaşantımızı kolaylaştırır. Ancak okuyarak bilgi toplumunu oluşturabiliriz” dedi.

Vali Çiçek, Kavaklıdere ilçesinde ziyaret ettiği İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi öğrencileri ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ebru Sanatı kursiyerlerine eşi Hülya Çiçek ile birlikte kitap dağıttı.

Ebru Sanatı kursuna katılan kadınlar ile bir araya gelen Vali Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, arzu ettikleri takdirde başka sanat dallarında da kurs açabileceklerini belirtirken, sağlık konusunda da sağlık ekiplerinin zaman zaman bilgilendirme amacıyla bu tür kurslarda vatandaşların sağlık alanındaki bilgilerinin arttırılması için talimat verdi. Kavaklıdere’de halk pazarını Kaymakam Cevat Çelik ve Belediye Başkanı Mehmet Demir ile ziyaret eden Vali Çiçek, pazarcı vatandaşlar ile sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Kavaklıdere ziyaretinde TOKİ konutlarındaki ‘Sevgi Evleri’ni de ziyaret eden Vali Çiçek, son olarak Kavaklıdere-Muğla Karayolu çalışmalarını inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden yol yapım çalışmaları ile ilgili bilgi alan Çiçek, yolun yapımından sonra Yatağan-Kavaklıdere ve Bozdoğan karayolunun ulaşımının daha rahat sağlanacağını açıkladı.

Kaynak: İHA