Başkan Sayın, Milletvekili Tunç'u TBMM'de Ziyaret Etti

Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek, milletvekilliğine seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Sayın, Milletvekili Tunç'u TBMM'de Ziyaret Etti
Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Kurucaşile ilçesine yatırımların gelmesinde büyük desteklerinden dolayı Milletvekili Tunç’a teşekkür eden Başkan Mehmet Zihni Sayın, yeni dönemde de bu yatırımların artarak devam edeceğine inancının tam olduğunu belirtti.

“KURUCAŞİLE’YE DEV YATIRIMLAR YAPTIK, DEVAM EDECEĞİZ”

Milletvekili Tunç’ta Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Bartın’ın her tarafına olduğu gibi Kurucaşile ilçemize de çok büyük önem verdik ve vermeye devam ediyoruz. Kurucaşile yolunda önemli mesafeler aldı. İki tünel bitti, şimdi üç tünel, iki viyadük, 10 köprü daha yapacağız, 65 kilometrelik Bartın-Kurucaşile yolunun 35 kilometresini bölünmüş yol olarak tamamladık, şimdi geriye kalan 25 kilometrenin ihale çalışmaları devam ediyor, önümüzdeki günlerde ikmal ihalesi yapılacak, Kurucaşile Stadı, Kurucaşile Spor Salonu, Kurucaşile Yüksekokulu, Kurucaşile köylerimizin yol ve içme suyu problemlerinin çözümü, ilçe merkezindeki cadde ve sokakların düzenlenmesi, Tekkeönü ahşap yat ve tekne sanayi sitesinin alt yapı yatırımları gibi önemli hizmetler gerçekleştirdik, Kurucaşile ilçe merkezinin kanalizasyon yapımı işini ihale ettik, Kurucaşile ilçe merkezinden geçen derelerin ıslah çalışmalarına başlıyoruz, Kurucaşile’de Entegre Sağlık Merkezi’nin faaliyete başlamasını sağladık, yeni dönemde de Kurucaşile ilçemize yeni eserler kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Kaynak: İHA