Eğitim Kurumlarına Destekler Sürüyor

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi tarafından birçok eksiği giderilen Fuat Erten İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Eğitim Kurumlarına Destekler Sürüyor
Bodrum Belediyesi, Bodrum yarımadasında bulunan eğitim-öğretim kurumlarına imkanları dahilinde desteklerini sürdürüyor. Eğitime büyük önem verdiğini her fırsatta ifade eden Başkan Mehmet Kocadon da belediye tarafından yapılan bu çalışmaları yerinde inceleyerek okul yetkililerinden bilgi alıyor. Başkan Kocadon, en son Bodrum’un Mumcular Mahallesi’ndeki Fuat Erten İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek okul müdürü Mehmet Özçelik’ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ve okulun ihtiyacı olan kırtasiye malzemelerini Okul Müdürü Mehmet Özçelik’e takdim etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a ziyaretinde Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt ile Kültür-Sosyal İşler Müdürü Gülizar Akbay eşlik etti.

Başkan Kocadon ve beraberindekiler, okuldaki incelemelerine Okul Müdürü Mehmet Özçelik, Okul Aile Birliği Başkanı Sevilay Başol ve öğretmenlerle yaptıkları sohbetin ardından yemekhaneden başladı.

Yemekhanenin baştan aşağı yenilenerek öğrencilerin daha sağlıklı bir ortama kavuştuklarını belirten Müdür Özçelik, “Yemekhanemizin duvarları boyanarak yeni perdeler takıldı. Ayrıca geçtiğimiz günlerde okulumuza basketbol, futbol topları ve filelerden oluşan spor malzemeleri temin edilmişti. Bugün de kırtasiye ihtiyaçlarımız Mehmet Kocadon tarafından bizzat okulumuza teslim edildi. Hem ilkokulumuz hem de ortaokulumuza vermiş olduğu tüm desteklerden dolayı öğrencilerim, öğretmenlerim ve velilerim adına Sayın Başkan Mehmet Kocadon’a ve tüm ekibine teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Kocadon ise belediye olarak desteklerinin imkanlar elverdiğince süreceğini belirtti.

Başkan, bir araya geldiği öğrencilerle de bahçede basketbol oynadı. “Çocuklarımızın yüzlerindeki bu mutluluğu görmek benim için en büyük sevinçlerden biridir” diyen Bodrum Belediye Başkanı, “Çocuklarımızın başarılı, mutlu ve sağlıklı büyümeleri için kaliteli eğitimin yanı sıra spor alışkanlığının da bulunması gerekir. Sağlıklı bir gelecek için gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmeliyiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA