Mto Ve İzmir Arabuculuk Derneği'nden Ortak Konferans

Menemen Ticaret Odası (MTO), İzmir Arabulucular Derneği ile birlikte ortak bir konferans düzenledi.

Mto Ve İzmir Arabuculuk Derneği'nden Ortak Konferans
"Uyuşmazlıkların Arabuluculuk ile Çözümü ve İş Hayatına Faydaları" isimli konferans Menemen Ticaret Odası (MTO) konferans salonunda gerçekleştirildi.

Menemen Ticaret Odası ve İzmir Arabulucular Derneği ile birlikte düzenlenen konferansa, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, meclis başkanı Ali Azgın, yönetim kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Akbarlak, yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Yılmaz Güral, konferansa katılan kişilere teşekkür ederek, "Arabuluculuk Derneği Türkiye’de şu anda 6 pilot ilde uygulanıyor olması ve bunların içinde İzmir’in de bulunması sevindirici bir durum. Arabuluculuk Derneği’nin tarafların mahkemeye başvurmadan çözüme ulaştırması ve taraflara kazan kazan yönünde bir olanak sunması açısından gündeme daha fazla gelmesi gereken bir konu ve bizim de desteklediğimiz bir projedir. Katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra Sever Köz, Mehmet Nur Terzi ve Şerife Özcan Tekeli Arabuluculuk Derneği’nin faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgiler aktardı.
Kaynak: İHA