Öğretmenler Günü'nde Engelli Öğretmenler Unutulmadı

İçel Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İçel’de görev yapan engelli öğretmenler için yemek düzenledi.

Öğretmenler Günü'nde Engelli Öğretmenler Unutulmadı
İçel Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde gerçekleşen yemeğe Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Özgür Sanal’ın yanı sıra, Genel Sekreter yardımcıları Hasan Celal Taş ve Hasan Gökbel, daire başkanları, meclis üyeleri ile çok sayıda engelli öğretmen katıldı.

İçel Büyükşehir Belediyesi sanatçıları tarafından Türk Sanat Müziği eserlerinin de seslendirildiği yemekte öğretmenler keyifli anlar yaşadı. İçel Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Özgür Sanal, İçel’de yaşayan her kesimin sorunlarını çözüme kavuşturma gayretinde olduklarını, tüm engelli vatandaşlar gibi engelli öğretmenlerin de içinde bulunduğu zorlukları ortadan kaldırmak için çalıştıklarını ifade etti.

Sanal, “Büyükşehir Belediyemiz engellilere yönelik hizmetler konusunda son derece hassas ve duyarlı bir yönetim anlayışıyla hizmet vermektedir. Engelliler Dairesi Başkanlığımız da ’Engelsiz İçel’ hedefine ulaşma yolunda, uzman kadrosuyla çalışmalarına özenle ve özveriyle devam etmektedir. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle siz değerli öğretmenlerimizle bir araya geldik. Öğretmenliğin ne kadar kutsal bir görev olduğunu biliyoruz. İçel Büyükşehir Belediyesi olarak İçel’de yaşayan her kesimin sorunlarını çözme gayretinde olduğumuz gibi, öğretmenlerimizin de içinde bulunduğu zorlukları ortadan kaldırmak için çalışmayı görev biliyoruz” dedi.

Yemek sonrası söz alan Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi’nde görev yapan, engelli öğretmen Gülseren Esmen, düzenlenen etkinliğin, engelli öğretmenler için çok anlamlı olduğunu ve meslek hayatlarında yaşadıkları zorlukları bilen, anlayan insanları görmekten duyduğu mutluluğu ifade etti.

Kaynak: İHA