AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Akar Açıklaması

"Silvan bizim için çok önemli bir yer, halkı bizim için çok kıymetli ve aziz bir halktır. Sizin bu üzüntülü günlerden sonra rahata kavuşmanızı istiyoruz"

AK Parti İl Başkanı Muhammed Dara Akar, "Silvan bizim için çok önemli bir yer, halkı bizim için çok kıymetli ve aziz bir halktır. Sizin bu üzüntülü günlerden sonra rahata kavuşmanızı istiyoruz" dedi.

Akar, yardımcıları Mehmet Kızılkaya, Mustafa Kaçmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, hendek kazıp yola barikat kurarak vatandaşları mağdur eden terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonların gerçekleştirildiği Silvan ilçesini ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Muhammed Dara Akar, daha sonra ziyaret ettiği AK Parti İlçe Başkanlığında partililere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Silvan'da yaşanan olayları yakından takip ettiklerini ifade eden Akar, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Öncelikle yeni hükümetin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Türkiye'yi, bölgeyi 2023'e taşıyacak olan ve Türkiye'nin büyük hedeflerini gerçekleştirmek için kurulmuş bir hükümettir. Bundan sonraki süreçte de bu hizmet devam edecektir. AK Parti hükümeti dünden daha fazla bir şekilde bu hizmete devam edecektir ve dünden daha fazla bir şekilde bu bölgenin sorunlarını çözmeye gayret edecektir" diye konuştu.

"Silvan bizim için çok önemli bir yer, halkı bizim için çok kıymetli ve aziz bir halktır. Sizin bu üzüntülü günlerden sonra rahata kavuşmanızı istiyoruz" diyen Muhammed Dara Akar, bölgede terör saldırılarının tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını da ifade etti.

Akar, beraberindekilerle birlikte Kaymakam Murat Kütük ve HÜDAPAR ilçe teşkilatı üyeleri ile görüştükten sonra Silvan Belediyesini de ziyaret ederek, Belediye Başkanvekili Zuhal Tekiner ile de görüştükten sonra ilçeden ayrıldı.
Kaynak: AA