Tüfenkci, Gümrük Ve Ticaret Bakanı Oldu

AK Parti Malatya Milletvekili Tüfenkci, 64. Hükümet'in Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevine getirildi

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 64. Hükümet'in Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevine getirildi.

Tüfenkci, bakan olduğunu, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan Serdal Toprak'ın cenaze törenine katılmak üzere geldiği Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde öğrendi.

Törenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Tüfenkci, şehit Toprak'a Allah'tan rahmet dileyerek, "Acımız büyük. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

64. Hükümet'te Gümrük ve Ticaret Bakanlığına getirilmesinin şahsıyla birlikte Malatya'ya, Malatya teşkilatlarına ve Malatyalılara hayırlı olmasını dileyen Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Malatyamızın partimizin kuruluşundan bu yana göstermiş olduğu desteklerden dolayı Malatyalı hemşehrilerime, Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem hep birlikte, milletle el ele vererek hedeflemiş olduğumuz, yakalamak istediğimiz hedefleri başaracağız. Türkiye'nin refahı, ekonomik durumu ve demokratikleşme noktasındaki gayretlerimiz inşallah bu hükümet döneminde de artarak devam edecek. Ben başta Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza ve bütün Malatyalı hemşehrilerime tekrar teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah kazasız, belasız utandırmayacak bir hizmet etmeyi nasip etsin."
Kaynak: AA