Öğretmen Çift, Öğretmenler Günü'nde Nikah Kıydı

KASTAMONU – Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde öğretmen çift Abdulkerim Arat ve Mediha Kütükoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde dünya evine girdi.

Taşköprülü olan ve Bolu Göynük'teki Orhan Çalış Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı 35 yaşındaki Abdulkerim Arat ile Taşköprü Sevim Tokatlı Kız Meslek Lisesi edebiyat öğretmeni 28 yaşındaki Mediha Kütükoğlu nikah töreniyle evlendi.

Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisleri'ndeki merasimde çiftin nikahını Belediye Başkanı Hüseyin Arslan kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise Saim Arat ve Zeynep Koç yaptı. 24 Kasım gibi anlamlı bir günde dünya evine giren öğretmen eşleri tebrik eden Belediye Başkanı Arslan, çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Arslan, nikah defterini ise gelin ve damada birlikte verdi.

- Çifte mutluluk

Damat Arat, gazetecilere yaptığı açıklamada, görev yerlerinin ayrı illerde olması nedeniyle 24 Kasım gibi anlamlı bir günde nikahı kıymak istediklerini söyledi.

Öğretmenler Günü'nün mutluluğunun yanı sıra hayatlarını birleştirmenin sevinci ve mutluluğunu da beraber yaşamak istediklerini belirten Arat, "Biz de öğretmen çift olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde nikah masasına oturarak bu güzel günü taçlandırdık. Bizleri kırmayıp bu günde nikahımızı kıyan Belediye Başkanımız Hüseyin Arslan'a ve bizi bu günde yalnız bırakmayan tüm yakınlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Kütükoğlu ise bugünün hayatının en güzel günlerinden olduğunu ifade etti. Öğretmenler için ayrı bir önemi olan 24 Kasım'da çifte mutluluğu birlikte yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: AA