Başkan Şirin Öğretmen Ve Öğrencileri Kutladı

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Turgutlu’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Halil Kale Fen Lisesi’nde öğrenci ve öğretmenler tarafından hazırlanan programa katılan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de hizmet şeref belgeleri takdim edilen emekli öğretmenlere eğitime vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederken, programı hazırlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Başkan Şirin Öğretmen Ve Öğrencileri Kutladı
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘başöğretmenlik’ sıfatını kabul ettiği günün yıldönümünde kutlanan öğretmenler günü dolayısıyla Halil Kale Fen Lisesi’nde düzenlenen kutlama programına Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Emre, Turgutlu Jandarma Komutanı Levent Türker, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir, eğitim camiasının temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan kutlama programında mesleğe yeni başlayan 20 öğretmen de yemin ederken, öğrenciler arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren çocuklara hediyeleri takdim edildi. Aynı zamanda emekliye ayrılan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri takdim edildi. Başkan Şirin de elde ettikleri başarılardan dolayı öğrencileri kutlayarak, hem emekli öğretmenlere vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti, hem de salonda bulunan öğretmenler nezdinde tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Kaynak: İHA