Yurdunuseven'e Tebrik Ve Teşekkür Belgesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ataş, Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven'e tebrik ve teşekkür belgesi verdi

AFYONKARAHİSAR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş tarafından, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'e tebrik ve teşekkür belgesi verildi.

Ataş, 1 Kasım seçimlerinde özverili ve gayretli bir çalışma yürüten AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına tebrik ve teşekkür belgesini, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'e takdim ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Genel seçimde Afyonkarahisar'da yüzde 63,5 oy aldıklarını ifade eden Yurdunuseven, mahalle ve köy başkanından sandık görevlisine, gençlik ve kadın kollarından il yönetimine kadar güzel bir çalışma yürüttüklerini vurguladı.

1 Kasım seçimlerinde teşkilatın her kademesinde görev yapan herkesin özverili şekilde çalıştığını ifade eden Yurdunuseven, "Bu çalışma teşkilat olarak başarıyı getirdi. Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız sayın Mustafa Ataş da teşkilatımıza tebrik ve teşekkür belgesi verdi. Bütün teşkilatımız adına belgeyi aldım. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
Kaynak: AA