Başkan Kocadon Kademeyi Ziyaret Etti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ve meclis üyeleriyle birlikte Belediye Kademesini ziyaret etti.

Başkan Kocadon Kademeyi Ziyaret Etti
Beraberindekilerle birlikte Umurça Mahallesi’nde bulunan Bodrum Belediyesi Kademesinde incelemelerde bulunan Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya ve Atölyeler Sorumlusu Ergün Doğan’dan bilgiler alarak kademeyi ve yapılan işleri yerinde inceledi. Başkan ilk olarak elektrik atölyelerini, ardından marangozhaneleri ziyaret etti. Kaporta, boya, motor tamir, oto lastik tamir, demir doğrama atölyesi ve araç yıkama ve bakım atölyelerini inceleyen Başkan Kocadon, ziyareti süresince personelle de sohbet etti.

Yenilenen Kademe Birimleri hakkında Başkan Mehmet Kocadon’a bilgiler veren Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya, Bodrum Belediyesi’nin araç bakım-onarım işlerinin büyük bir kısmını kendi imkanlarıyla gerçekleştirdiğini ifade etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ daha sonra belediye imkanları ve bağışlarla alınan araçları da inceledi. Bodrum Belediyesi’nin farklı müdürlüklerinde kullanılan 15 binek, 1 sepetli araç ile 2 çift kabin kamyonet ve akaryakıt tankerini inceleyen Başkan Kocadon, bazı araçların direksiyonuna da geçerek araçlar hakkında bilgiler aldı, kademede bulunan Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü birimlerini de gezerek planlanan çalışmaları inceledi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi’nin vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmek için hızla yeniden yapılandığını ifade ederek, “Önceliğimiz vatandaşlara daha hızlı ve etkin bir şekilde hizmet edebilmek. Yeniden yapılanan belediyemizde ihtiyaç olan araçlar, birer birer filomuza katılıyor. Eski ve kullanılamaz durumda olan araçlar da hurdaya çıkartılıyor. Burada arkadaşlarımız, Bodrum Belediyesi’nin imkanlarıyla çok güzel işler yapıyorlar. Arızalanan bir araç kısa sürede kendi imkanlarımızla tekrar trafiğe çıkabiliyor. Tabi bu arada filonun yenilenmesi için çalışmalarımız da sürüyor. Bodrum yarımadası çok büyük bir alan; bir ucumuz Mazı bir ucumuz Akyarlar. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek için elimizden geldiğince çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA