Altınköy Standında Topaç Çevirme Etkinliğine Yoğun İlgi

Altınköy’ün yel değirmeni, ahşap evleri, doğal hayatın birebir canlandırıldığı dekorasyonu ve balmumu heykelleriyle YAPEX Fuarı’nın yıldızı olan Altındağ Belediyesi’nin standında düzenlenen topaç çevirme etkinliği büyük ilgi gördü.

Altınköy Standında Topaç Çevirme Etkinliğine Yoğun İlgi
Altınköy’ün yel değirmeni, ahşap evleri, doğal hayatın birebir canlandırıldığı dekorasyonu ve balmumu heykelleriyle YAPEX Fuarı’nın yıldızı olan Altındağ Belediyesi’nin standı, düzenlenen etkinliklerle de farkını ortaya koydu. 4 gün süren fuar boyunca ziyaretçilerin büyük beğenisini toplayan ve adeta ziyaret rekoru kıran stand, gerçekleştirilen etkinliklerle de herkesi kendine çekmeyi başardı. Altınköy Açık Hava Müzesi standında gerçekleştirilen “topaç çevirme etkinliği”, bir anda herkesi çocukluğuna götürürken, aynı zamanda neşeli anların yaşanmasına neden oldu. Altınköy standından yükselen neşeli kahkahalar, fuara renk kattı.

Pek çok kişinin çocukluğunda severek oynadığı, bugün günümüz çocukları tarafından pek tanınmayan “topaç”, Altınköy Açık Hava Müzesi sayesinde yeniden hayat buldu. Fuarda, Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen topaç çevirme etkinliğine katılan ziyaretçiler, kendi çocukluk yıllarına doğru bir yolculuğa çıktılar.

Topaç çevirmedeki hünerlerini sergileyen ziyaretçiler, renkli anların yaşanmasına neden olurken, çocuklar ise bu renkli eğlenceyi büyük bir ilgiyle izledi. Topaç çevirmede başarılı olan ziyaretçilere ise topaç hediye edildi.
Kaynak: İHA