Altındağlılar Her Pazar Aynı Sofrada

Altındağlı hemşehrileriyle her pazar aynı sofrada buluşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu hafta Beşikkaya, Feridun Çelik Mahallesi sakinlerini ağırladı.

Altındağlılar Her Pazar Aynı Sofrada
Altındağlı hemşehrileriyle her pazar aynı sofrada buluşan Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen programa yaklaşık 500 kişi katıldı.

Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki kahvaltı sofrasında Kongo Büyükelçisi Marcel Mulumba ve eşi Pauline Kabangu ile Zambiya Büyükelçisi’nin eşi Mirian Mulenga da yer aldı.

Altındağlı vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Tiryaki, hemşehrilerinin taleplerini dinledi. Tiryaki, Altındağ’da büyük bir aile olduklarının altını çizerek bu aile bağlarının giderek güçlendiğini vurguladı. Hemşehrilerine her zaman samimiyetle yaklaştığını dile getiren Tiryaki, “Bu kahvaltılar sizinle anlam kazanıyor. Kalkıp buraya kadar geldiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Tiryaki, Altındağ Belediyesi olarak çocuklara verdikleri önem üzerinde de durdu. Çocukların iyi bir eğitim alması gerektiğini belirten Başkan Tiryaki, aile bireylerinin çocuklarla yakından ilgilenmesini istedi.

Tiryaki konuşmasına şöyle devam etti:

“Evde annenin ve babanın, askerde komutanın, okulda öğretmenin kızmasıyla çocuk bir yerlere gelemez. Ona özgüven aşılanmalı. Anne ve babanın işi çocuğu sadece okula göndermek değildir. Onunla konuşulmalı. Çocuğun derdi var mı yok mu diye sorulmalı. Çocuğa ilgi gösterilmeli. Çocuk, ancak bu sayede kötü alışkanlıklardan uzak durup, vatanına milletine faydalı bir birey olabilir.”
Kaynak: İHA