Sağlıklı Yaşamın Sırrı Doğal Beslenme

Aydın’da, Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Başkanı Kemal Özer’in katılımıyla düzenlenen “Ne Yesek” konulu söyleşi ilgi gördü.

Sağlıklı Yaşamın Sırrı Doğal Beslenme
Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Başkanı Kemal Özer’in katılımıyla düzenlenen “Ne Yesek” konulu söyleşi, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter Uzm. Mustafa Aslan’ın da dinleyiciler arasında yer aldığı söyleşiye akademisyenler ve öğrenci katıldı.

Gıdaların insan sağlığı üzerindeki etkilerine değinen Kemal Özer, çağımızda temiz gıdanın herkes için hayati önem taşıdığını vurgulayarak doğallığıyla oynanmış, kimyasallarla zehirli hale getirilmiş sağlıksız gıdaları tüketenlerin er ya da geç sağlığını kaybedeceklerini söyledi.

Verimliliği arttırmak adına tohumlara yapılan müdahalelerin, ürünün yapısını bozduğunu ve bunların artık gıda değil bir zehir olduğunu ifade eden Özer, Yeni doğan bebeklerin organ yetmezliğinden ölümü, mide kanserleri ve ortalama yaşam süresinin kısalmasının sebebinin endüstriyel ürünler olduğunu belirtti.

Söyleşinin sonunda ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Kemal Özer’e teşekkür belgesi ve hediye takdiminde bulundu.
Kaynak: İHA