Beşiktaş'ta Kontrolden Çıkan Kamyonet İETT Otobüsüne Çarptı

Beşiktaş’ta kontrolden çıkan kamyonet, tıka basa dolu olan İETT otobüsüne çarptı. Kazada can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, otobüsteki yolcular büyük panik yaşadı. Bebekli bir kadın ve çocuk, çevredekilerin yardımıyla otobüsten tahliye edildi.

Alınan bilgiye göre kaza, Harbiye’deki Ramada Plaza Otel önünde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; direksiyon hakimiyetini kaybeden 34 TM 6640 plakalı kapalı kasa bir kamyonet sürücüsü, aynı istikamette ilerleyen 34 JB 5263 plakalı İETT otobüsüne orta kapıdan çarptı. Kaza sırasında tıka basa dolu olan otobüstekiler, büyük panik yaşadı. Otobüsün orta kapısı ve kaportasında hasar oluşurken, kamyonetin de ön paneli hasar gördü. Can kaybı ve yaralanmanın bulunmadığı kaza hafif atlatılırken, otobüs yolcuları araçtan inerek başka araçlara yönlendirildi.

KAZAYI HAFİF ATLATAN AİLE BEBEK ARABASIYLA ARAÇTAN İNDİ

Öte yandan, yaşanan kazanın hemen ardından yolcular kısa sürede otobüsü terk etti. Bu sırada büyük panik yaşayan bebekli bir aile de otobüsten inerken, amatör bir kamera tarafından kaydedildi. Aile araçtan indikten sonra olay yerinden uzaklaştı. Kazada can kaybı ve yaralanmanın olmaması sevindirirken, olay yerine sevk edilen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA