Minik Öğrencilerden Örnek Davranış

Kula 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen İlkokulu Rehberlik Servisi ve Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri Lösemili Çocuklar Vakfı Yararına okulda stant açtılar.

Minik Öğrencilerden Örnek Davranış
Kula 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen İlkokulu Okul Aile Birliğinin çalışmaları kapsamında çocuklara lösemi hakkında bilgilendirme yapmak, lösemili çocuklar için yardımda bulunarak yardımseverlik bilinci kazandırmak amacıyla okul rehberlik servisi ve sosyal yardımlaşma kulübü öğretmen ve öğrencileri işbirliğiyle okulda açılan stantta lösemili çocukların annelerinin yaptığı ürünler satıldı.

Lösemili çocuklar yararına açılan stant, öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından büyük ilgi gördü. Ürünlerin büyük bir bölümünün satıldığı stant çocuklara da yardımseverlik bilincini aşıladı. Elde edilen gelir LÖSEV’e bağışlandı.

Okul Müdürü Enver Ay, Okul Aile Birliği, rehberlik servisi ve sosyal yardımlaşma kulübü tarafından organize edilen yardım kampanyasının toplumsal duyarlılık açısından önemli olduğunu, insanların dikkatini lösemi hastalığı ile mücadele eden çocuklara çektiğini söyledi.

Küçük çaplı da olsa yapılan bu etkinliğin manevi değerinin büyük olduğunu belirten Enver Ay, bu tarz toplum yararına olan faaliyetlerin okul tarafından sürekli olarak destekleneceğini söyleyerek, organizasyonu planlayıp hayata geçiren veli, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Kaynak: İHA