Ayancık Çamurca Plajı Düzenleme Projesi Hayata Geçiriliyor

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, belediye bünyesinde hazırlanan "Çamurca Plajı Düzenleme Projesi"nin Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından kabul edildiğini bildirdi.

Ergün, yaptığı açıklamada, KUZKA tarafından kabul edilen projenin imza törenine katıldı. Yapılacak 913 bin 409 lira bütçeli "Çamurca Plajı Düzenleme Projesi"ne KUZKA'nın 685 bin 56 lira mali destek sağladığını belirten Ergün, vatandaşların keyifli zaman geçirmeleri ve güvenli bir mekanlar sunmak için belediye bünyesinde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Proje kapsamında kafeterya ve çay bahçesi, piknik alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, ağaçlandırmalar, set duvarları, ahşap iskele ve oturma grupları, soyunma ve duş kabinleri yapılacağını anlatan Ergün, "Projenin gerçekleşmesiyle vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu sosyal donatı alanları ve plajdaki yeni düzenlemeler hayata geçirilmiş olacak. İlçemizde her bölgemiz bir altın değerinde. Halkımıza daha güzel ve nezih bir ortam sağlanmak için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Ergün, projenin hayata geçmesi için emek sarf eden Vali Sayın Yasemin Özata Çetinkaya’ya Ayancık halkı adına teşekkür etti.

Kaynak: AA