Vali Okur, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Uşak Valisi  Ahmet Okur, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Öz Merkez'deki toplantıda muhtarların sorunlarını dinleyen Vali Okur, sürdürülen projelerle ilgili bilgi verdi. Okur, Uşak'ta köylerin sorunlarının büyük bölümünün çözüldüğünü aktararak, "Ana hizmet alanında hiçbir köyümüzde sıkıntımızın olmaması memnuniyet verici. Devletimizin hizmetlerini en iyi şekilde vatandaşımıza yansıtmak istiyoruz" dedi.

Toplumun her kesiminin devletin hizmetlerine daha kolay ulaşması gerektiğini, gelişen ve değişen teknolojiyle bunun çok daha kolaylaştığını ifade eden Vali Okur, özellikle sosyal yardımlaşma alanında bu yönde bir projeyi hayata geçireceklerini anlattı.

E-Vakıf projesiyle ilgili konuşan Vali Okur şunları kaydetti:

"İhtiyaç sahibi ailelerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bizzat gelmeden başvuruda bulunmasına ve tüm işlemlerin elektronik ortamda takip edilmesine imkan tanıyacak bir sistem üzerinde çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerin elektronik ortamda bize ulaşmasının ardından personellerimiz aldıkları bilgiler doğrultusunda onları ziyaret ederek ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılayacaklar."

Toplantıya Vali Yardımcısı İsmail Gürsoy, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, İl Mahalli İdareler Müdürü Mehmet Emin Yağcı ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaynak: AA